Panorama glas af loggia og balkon: 6 vigtigste måder at glasere fra gulv til loft

Panorama glas af loggia og balkon: 6 vigtigste måder at glasere fra gulv til loft

panoramnoe_osteklenie_lodzhii_6_sposobov_12

Panorama, eller fransk, glas af en balkon eller en loggia, fra gulv til loft, er en mulighed for at lade mere lys ind i lejligheden. En interessant udsigt fra vinduet er også en del af dit interiør, så mange ejerne i dag forsøger at installere en glasur på gulvet på loggia for ikke at dække bylandskabet med en uigennemskuelig parasol.

panoramnoe_osteklenie_lodzhii_6_sposobov_01

Der er flere panorama muligheder. Valget af denne eller den pågældende løsning afhænger af, om det er en selvstændig loggia eller en loggia kombineret med et rum ved helt og delvist at afmontere vinduesgruppen med balkondøren.

Panoramavinduer - varm eller kold?

Nogle kunder mener, at kold panoramavinduer er den eneste mulige mulighed for montering på balkoner i en flerlejlighedskompleks. Dette er ikke sådan: hvis du vil, kan du lave en panoramisk loggia og varm, der passer til et behageligt tidsforbrug selv i den kolde årstid.

Med andre ord, en varm eller kold panoramavindue at vælge er kun et spørgsmål om din smag i kombination med funktionel konditionering. Hvis du planlægger at gå ud på en balkon om vinteren, for eksempel at have arrangeret en mini- stue eller en vinterhave - du skal selvfølgelig installere en varm glas fra loftet til gulvet. Men hvis spørgsmålet kun er i æstetik, og du har nok søvn på balkonen - kan du begrænse dig til en kold gennemskinnelig blok.

panoramnoe_osteklenie_lodzhii_6_sposobov_10

Igen tilbyder vindueschefer en bred vifte af glas: energibesparende, tonet, spejlglas, lavemission. Når du er bekendt med nuancerne i din lejlighed og ønsker om budgettet, vil eksperten anbefale dig et glas, hvis installation vil skabe den største komfort.

panoramnoe_osteklenie_lodzhii_6_sposobov_06

Vi tilbyder et kort overblik over mulige muligheder, som det moderne vinduemarked kan tilbyde os.

Kold aluminiumsruder Provedal
(Besøg)

1

Efter at have besluttet at begrænse os til den kolde glasering af loggiaen fra loftet til gulvet, skal du være opmærksom på aluminiumskyddet af profiler Provedal.

 • En af fordelene ved Provedal er en bekvem glidende åbningsmekanisme: flappene glider let over metalrullerne.
 • Maksimal naturlig lysindstrømning i løbet af dagen.
 • Provedal-systemet installeres ved hjælp af højkvalitetsisolering, hvilket er en barriere for gadestøj og samtidig - til efterårets fugt eller sommerstøv.
 • Visuel effekt: indefra din lejlighed vil se hyggeligt, udenfor - glamourøse.

panoramnoe_osteklenie_lodzhii_6_sposobov_08

Isolerede plastruder Slidors (Slidors)

Installation af en gennemskinnelig plastik Slidere fra loft til gulv, erfarne eksperter anbefaler dem, der gerne vil spare penge på den ene side og på den anden side - plads på en lille balkon.

 • Slidorsystemet, hvor de udvalgte termoruder vil blive installeret, vil gøre loggia og selve værelset varmere.
 • Et tætningssystem fortjener opmærksomhed, hvilket giver høje værdier af tæthed og dermed beskyttelse mod gadefugtighed, der bærer støv af vind og bystøj.
 • Systemets egenart er en "snedig" låsemekanisme i form af en seglformet lås, der vil interessere dem, der bor på de nederste etager og er bange for ubudne.
 • Dette system er ubegrænset for ejerne af lejligheder, der har en loggia eller en balkon med afrundet form.
 • Rammerne i Slidors-systemet kan males i lyse farver, hvis dette passer til dine indvendige præferencer.

panoramnoe_osteklenie_lodzhii_6_sposobov_09

Koldrammeløs glasur Lumon (Lumon)

Rammeløs glas Lumon i dag er en af ​​de mest fashionable trends i byhusindretning. Din loggia, der især ligger på de øverste etager, giver dig mulighed for at beundre åbningspanelet uden forstyrrelse - dit syn vil fremstå verden til horisonten.

 • På grund af det lineære og visuelt enkle skandinaviske design "håndskrift" bliver denne ruder ikke disharmoniseret med et frodigt klassisk interiør.
 • Om sommeren vil dit værelse blive begravet i sollyset det meste af dagen, i regnen vil du være i stand til fuldt ud at værdsætte vejrets skønhed og om vinteren - med lokkende bylys.
 • Selv i den stærke vind, vil du ikke behøver at bekymre sig for sikkerhedsglas - i Lumon systemet design ved hjælp af hærdet anti-rystende 6-12 millimeter glas designet til at modstå vindstød.
 • Lumon-vinduessystemet kan installeres på balkonen af ​​de heldige ejere af 3-meters vinduesåbninger.

panoramnoe_osteklenie_lodzhii_6_sposobov_02

Varm aluminiumsruder AGS (AGS)

Hvis du stadig ønsker at installere på glasset loggia juletræ og ved siden af ​​hende at arrangere en banket bord, på trods af frost, - du mening at foretrække varm profil AGS.

 • Du er garanteret "vintervarme" på grund af termiske indsatser, hvilke producenter sætter ind i aluminiumets komponenter i systemet.
 • Profil AGS oprindeligt designet til glasering brede åbninger, med andre ord, det er ganske let og holdbar for at bruge det okonschiki glasfacader af en stor stue og en vinterhave med eksotiske planter.
 • AGS-profilværdierne for varme- og lydisolering giver ingen kritik - de er lige så gode som PVC-blokke.
 • Pludselig køling og opvarmning påvirker ikke loggias mikroklima - AGS-profilen er modstandsdygtig over for temperaturstigninger.
 • Efter at have etableret profilen AGS, kan du indse dine ideer om skønhed og bestille farven i den farve du har brug for på skalaen RAL; Derudover vil farvet pulverbelægning blive en yderligere beskyttende belægningsprofil, som er vigtig i en storby.

panoramnoe_osteklenie_lodzhii_6_sposobov_07

Varm plastprofil Rehau (Rehau)

Installation af varm glas fra loftet til gulvet ved hjælp af profilen Rehau vil også give dig mulighed for at bruge loggia hele året rundt - selv som et påklædningsrum eller et motionsrum.

 • Afhængigt af loggiaens indretning og dets indretning kan du åbne dørene på nogen måde uden bevægelige genstande og uden at opleve ulejligheden.
 • Med hensyn til tæthed vil balkonen blive beskyttet mod støv på samme måde som værelset.
 • Lyde i storbyen vil ikke trænge ind i rummet.
 • Skarp afkøling påvirker ikke temperaturen inde i loggia.
 • I tilfælde af ruder fra gulv til loft Rehau ingen begrænsninger på loge geometri, er r. H. I de nye elite nye arkitekter ofte eksperimentere med buede balkoner.

panoramnoe_osteklenie_lodzhii_6_sposobov_11

Panorama glas af loggia og balkon: 6 vigtigste måder at glasere fra gulv til loft

Varm panoramisk træruder

Den varme panoramiske træruder ser ikke kun stilfuld og moderne ud, men også luksuriøs. Desuden vil et sådant gennemsigtigt "gulv til loft" -design naturligvis fortsætte ethvert etnisk interiør, og det vil også gøre det muligt at genskabe atmosfæren af ​​"Provence" eller "land" på balkonen.

 • Trærammens egenskab er, at de selv regulerer fugtighedsniveauet i loggiaens glasede rum, hvilket er meget vigtigt for et sundt mikroklima i hele lejligheden.
 • I et fælles hyggeligt panorama blandes absolut isolation fra ekstern støj.
 • Ved fremstilling af trærammer anvendes innovative polymersætninger, som bliver en yderligere barriere for støv.
 • Om ønsket åbne lukkerne, kan du bruge drejning, foldning eller swing-out mekanisme - valget af en mekanisme drevet af kun arrangementet af indvendige og funktionalitet af loggia.
 • Træet er økologisk, og i dag er det hjørnestenen i mange ejere af bylejligheder.

Glasur fra gulv til loft er en mulighed for ikke blot at understrege det stilfulde udseende af dit hjem, men også at indstille din daglige rutine den højeste standard. Erfarne vindueschefer, der sætter pris på deres arbejde, vil helt sikkert hjælpe dig med at vælge den bedste mulighed for panoramavægning.

panoramnoe_osteklenie_lodzhii_6_sposobov_04

panoramnoe_osteklenie_lodzhii_6_sposobov_05

Hvis du vil nyde byens panorama fuldt ud, design glasur fra gulv til loft sammen med OKNASTREET.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (3 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 77 = 83

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map