Studie i färger: 60 + varianter av design av vardagsrum med beige-brun färg

Studie i färger: 60 + varianter av design av vardagsrum med beige-brun färg

Ljusvita romerska persienner kompletterar inredningen

Ljusvita romerska persienner kompletterar inredningen

Som regel accepterar vi gäster i vardagsrum. Och när huset är inte gästerna kan detta rum användas som en plats att vila, skapar i en bekväm miljö. Därför försöker varje ägare av ett hus eller en lägenhet dekorera inredningen i vardagsrummet, så det var trevligt att sitta med vänner, prata med sina kära, återkalla trevliga stunder från det förflutna eller skapa planer för framtiden. Detta kan uppnås inte bara med hjälp av korrekt valda och korrekt inredda möbler, utan även av val av idealiska färger väggar kön, textilier och även dekorelement.

 • Färgens roll i skapandet av ett interiör
 • Fördelar och nackdelar 
 • Hur ansöker du?
 • Möbler i ett beige brunt vardagsrum
 • Några ord om de små sakerna
Skandinavisk stil i inredningen

Skandinavisk stil i inredningen

Färgens roll i att skapa ett vardagsrumsinteriör

Som du vet, påverkar ljusa och onaturliga färger en person som inte har det bästa inflytandet, och förvärrar hans psykiska humör, känslomässiga tillstånd och jämn hälsa. Därför är det sådan färger i inredning bör inte vara dominerande, men kan användas som en ljus accent. Vardagsrummet är ett rum för kommunikation och rekreation i en cirkel av nära människor - det ska vara mysigt och ljust och färgen på dess dekoration är lugnande och behaglig.

Ovanlig trävägg från barerna i inredningen

Ovanlig trävägg från barerna i inredningen

Modern design i lugna färger

Modern design i lugna färger

Ljusa accenter i tillbehör kompletterar pastellfärger

Ljusa accenter i tillbehör kompletterar pastellfärger

Därför beaktas den mest acceptabla, universella och snygga för att skapa interiör i ett sådant rum beige nyanser varvas med brun eller vice versa. Beige och brunt rum blir ett riktigt "chip" som stuga, och små lägenheter, eftersom en sådan färgkombination tillåter:

 1. öka visuellt utrymmet;
 2. lätta de mörka platserna i rummet;
 3. göra anpassningar till redan befintliga och bekanta interiörer;
 4. skapa en mysig och trevlig atmosfär, även i ett litet rum.
Täta gardiner av mörkt tyg är idealiska för en ljus inredning

Täta gardiner av mörkt tyg är idealiska för en ljus inredning

Till noten! Om du väljer rätt procent av beige och bruna nyanser kan du inte bara visuellt öka rummet, utan också göra det varmare.

Mörka lädermöbler i modern inredning

Mörka lädermöbler i modern inredning

Ljus soffa med mörka kuddar

Ljus soffa med mörka kuddar

Kom ihåg! Det viktigaste är att inte överdriva användningen av en mörk nyans av brunt, särskilt nära väggarna, för att inte göra vardagsrummet dyster och kallt.

Dessutom, även ett stort rum, i vars inre domineras av en brun färg, kommer att se närmare Och användningen av känslig beigefärg i kombination med fläckar av uttrycksfull brun färg gör det möjligt att skapa lugn och komfort i rummet utan att störa dess estetik och atmosfär. Vardagsrummet, upprätthållet i färgerna i en brun beige ton, är en harmoni som inte kan uppnås av andra färgkombinationer.

Brådskande användning

De som tror att klassikerna är en relik av det förflutna och behöver använda mer ursprungliga kombinationer för att ordna inredningen i rummet kommer att bli besvikna. I moderna realiteter interiör i vardagsrummet i beige-bruna färger bekräftar att den är vacker, snygg, original och mycket presentabel. Och lugn och pacifiering av detta färgområde kan lätt brytas eller kompletteras med ljusa element.

Båda dessa färger är väl kombinerade med andra toner, så det är inte svårt att välja inredning för accentuerad uppmärksamhet, och färgningen av dekorativa element kan vara mycket excentrisk, mättad och kardinalt motsatt mjuk beige-brunt färgschema.

Tips! Det är viktigt att inte överdriva med användning av ytterligare färger: ju ljusare det inre av vardagsrummet är, desto mindre borde det vara lätta inslag i det. Det bör också komma ihåg att ju större accenterna är desto mindre är antalet accenter.

Och på vilka specifika element att betona - frågan om smak av ägarna lägenheter eller hus.

1

Vardagsrummet i beigebruna färger kan passa in i sådana stilistiska lösningar som:

 • kungligt imperium;
 • ekologiska countroch;
 • melankoli Provence;
 • blygsam minimalism.

Denna kombination anses neutral och universell i bruk, så den kan användas även i de fall där reparationer i huset endast utförs delvis och det uppdaterade rummet måste helt enkelt skrivas in i husets övergripande koncept. Som ett resultat blir detta interiör lyxigare och ädla, och även om det finns några brister i det, kommer de att slätas ut med en mjuk beige-brun duett.

Vacker lugn klassiker med högt i tak

Vacker lugn klassiker med högt i tak

Inredning i jugendstil

Inredning i jugendstil

Lyxig viktoriansk stil

Lyxig viktoriansk stil

Fördelar och nackdelar med detta interiör

Den största fördelen dekorera vardagsrummet i en kombination av nyanser av beige och brunt är att ett sådant val kan betraktas som en bördig jord för vidare omvandling av lokalerna. Så om du till exempel vill ändra stilen och stämningen i rummet, med denna färgkombination, kommer inga steg att vara svårt: att ta bort och lägga till något nytt i inredningen, du kan alltid ändra det.

Till noten! Inredning av vardagsrummet i beige och bruna toner har en liten nackdel. Så, beige och ljusbruna toner ser dock försiktigt och elegant ut, men de är mycket brandy, så det här interiören kräver regelbunden rengöring och rengöring av ytor.

Hur man dekorerar inredningen i beige-bruna färger?

Det vanligaste alternativet att korrekt inreda vardagsrumsinredningen i beige och bruna färger beaktas målar väggar och tak i ljusa färger och användning av möbler och golv i mörkbruna nyanser. Som ett tillägg till detta interiör, används icke-catchy, ton-till-vägg eller lite dämpad tillbehör och inredning.

Du kan använda förgyllning, även om accenten är tillåten dekorelement blå, turkos, ljusgrön, smaragd och även burgundy nyanser. Till exempel, draperi och dekorera soffan med flera dynor i en av de listade nyanserna, för att ge inredningen friskhet och originalitet.

Tips! I rum där det finns lite naturligt ljus är det lämpligt att använda speglar i dekorativa ramar. De kommer att lägga ljus och öka utrymme.

När du inredar vardagsrummet i beige-brun färg måste du se till att lokalernas mångsidiga och eleganta utseende är balanserade. Därför är rummet inte tillverkat i beige eller i brun färg - detta är endast tillåtet om rummet är mycket lätt. Beige färg är i sig neutral, därför exciterar den inte, inspirerar eller tackar. Men det fungerar inte som ett sovande piller.

Tips! Om rummet blir tillräckligt dagsljus och det är inte ligger på norra sidan av huset, kan du använda mörka färger för färgning, ljustak och beige möbler nyanser.

Om det verkar som om de mörka väggarna är dystra kan du bara måla en vägg, helst den centrala väggen, i den bruna färgen. Då kan du dekorera den målningar i ljusa ramar eller ljus hyllor. En draperi, kuddar och andra tillbehör ska vara ljusa och mättade - detta kommer att ge ett mycket intressant resultat.

Ljusa färger passar väl till små lägenheter

Ljusa färger passar väl till små lägenheter

Snygg inredning i jugendstil

Snygg inredning i jugendstil

Möjlighet till ett privat hus med orientalisk accent

Möjlighet till ett privat hus med orientalisk accent

Möbler i ett beige brunt vardagsrum

Särskild uppmärksamhet i vardagsrummet, åldrat i beige-bruna nyanser, måste du ge möbler. Det måste väljas beroende på väggens och golvets färg: om väggarna är i ljusa färger ska möblerna vara mörka och vice versa. Dessutom bör möbler i ett sådant rum tillverkas av naturligt trä, vilket kommer att lägga honom till en särskild adel.

Varma toner av stoppade möbler är glädjande för ögat

Varma toner av stoppade möbler är glädjande för ögat

Utomhus False Interior Deck Rack

Utomhus False Interior Deck Rack

Till noten! En av de viktigaste möblerna i en liknande inredning - en brun eller ljusbrun soffa med läder eller textilklädsel. Tonen på den, kan du dekorera fönstren, hänga på dem gardinerna av samma färg, men tonen i väggarna - dekorativa kuddar.

Soffan är värt att lägga till stolar eller fåtöljer med samma klädsel och i samma färglösning. Eller du kan välja stolar, vars färg på klädseln stämmer överens med soffans mantel - det gör att du kan balansera interiören och omgivningen. Också en bra lösning i vardagsrummet kan vara mjuk ottoman naturlig skugga eller utformning av armstöd med hjälp av lätta tygdukar.

Fluffig mjuk cappuccino matta i mitten av rummet

Fluffig mjuk cappuccino matta i mitten av rummet

Några ord om de små sakerna

För att återuppliva det beige-bruna vardagsrummet måste du placera ljusa accenter: häng ljus på väggarna bilder, på hyllor - Antika saker eller färgade baubles, på nattduksborden - Blommor eller prydnadsväxter. Med detta tillvägagångssätt kommer det inre av vardagsrummet inte att göra dig besviken, men kommer att se ut som en bild från tidningen!

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

52 − 44 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map